• Μηχανή σφράγισης συσκευασίας με φουσκάλες πλήρως αυτόματη 220V 50Hz
Μηχανή σφράγισης συσκευασίας με φουσκάλες πλήρως αυτόματη 220V 50Hz

Μηχανή σφράγισης συσκευασίας με φουσκάλες πλήρως αυτόματη 220V 50Hz

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σένζεν Κίνα
Μάρκα: LEIYUE
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Dpp-120

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: USD9800/unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κουτί
Χρόνος παράδοσης: 20-25 εργάσιμες μέρες
Όροι πληρωμής: Τ/Τ
Δυνατότητα προσφοράς: 20 μονάδες το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Μέγιστες περιοχές διαμόρφωσης και βάθος: 130*70*14mm ποιότητα υλικού: 304 από ανοξείδωτο χάλυβα
Ηλεκτρική τροφοδοσία: 220V/50Hz 2.4KW Διάμετροι μηχανής: 1850*650*1200mm
Καθαρό βάρος: 450 κιλά
Υψηλό φως:

Μηχανή σφράγισης κυψελών 220V 50Hz

,

Πλήρως αυτόματο μηχάνημα σφράγισης συσκευασίας με φιαλίδες

,

Μηχανή σφράγισης κυψελών 220V

Περιγραφή προϊόντων

Μηχανή συσκευασίας κυψελών κουτί βουτύρου Τάνκα αποθήκευσης με μόνωση και λειτουργία ανάμειξης

 

Η συσκευασία κυψελών με κίτρινο βούτυρο από αλουμίνιο-πλαστικό είναι μια διαδικασία συσκευασίας κίτρινου βουτύρου σε πλαστικό ή αλουμινίου-πλαστικού συνθετικού υλικού που κατασκευάζεται με κάλυψη κυψελών σε στερεή ή ημι στερεή κατάσταση.Τα πλεονεκτήματα της κίτρινης συσκευασίας βουτύρου από αλουμίνιο- πλαστικό περιέχει:

 

1.Καλές επιδόσεις διατήρησης: Η συσκευασία κυψελών αλουμινίου-πλαστικού κίτρινου βουτύρου μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά την οξείδωση και τη ρύπανση του κίτρινου βουτύρου, να διατηρήσει τη φρεσκάδα και τη γεύση του προϊόντος,και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής.

 

2.Σταθερή ποιότητα: Η συσκευασία από αλουμίνιο-πλαστική με κυψέλες του κίτρινου βουτύρου μπορεί να αποτρέψει την επίδραση του κίτρινου βουτύρου από το εξωτερικό περιβάλλον, καθιστώντας την ποιότητα του προϊόντος πιο σταθερή.

 

3.Εύκολη μεταφορά: Η κίτρινη συσκευασία από βούτυρο αλουμινίου-πλαστικού μπορεί να παρέχει ελαφριά συσκευασία για τα προϊόντα, καθιστώντας την εύκολη μεταφορά και χρήση από τους χρήστες.

 

4.Καλή περιβαλλοντική απόδοση: Η κίτρινη συσκευασία βύστες βουτύρου αλουμινίου-πλαστικού είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

 

5• Βελτίωση της εικόνας του προϊόντος: Η συσκευασία από αλουμίνιο-πλαστικό με κίτρινο βούτυρο μπορεί να προσφέρει ένα όμορφο σχεδιασμό εμφάνισης για τα προϊόντα, βελτιώνοντας την εικόνα του προϊόντος και την αξία του εμπορικού σήματος.

 

 

Τεχνικές προδιαγραφές:

 

Σχήμα DPP-120
Συχνότητα κοπής 10-30 φορές/min
Δυναμικότητα 600-1980 πλάκες/ώρα
Μέγιστες περιοχές διαμόρφωσης και βάθος 130*70*14mm
Πίεση αέρα 0.4-0.6MPa
Ηλεκτρική τροφοδοσία 220V/50Hz 2,4KW
Κύρια ισχύς κινητήρα 0.75KW
Σκληρά κομμάτια από PVC (πλάτος) 140* (δυναμικότητα) 0,25-0,5 mm
Φόρμα αλουμινίου PTP (μέγεθος) 140* (πλάτος) 0,025-0,05 mm
Χάρτινα για διάλυση (εύρος) 140*50-100g
Ψύξη μούχλας νερό βρύσης ή νερό ανακύκλωσης
Διάμετροι μηχανής 1840*590*1100 χιλιοστά
Καθαρό βάρος 450 κιλά

 

Η ροή εργασίας:

 

Θέρμανση του υλικού PVC→Πολυσυσυσυσκευή με φουσκάλωση από PVC→Αυτόματη γέμιση→Θερμική σφράγιση χαρτιάς αλουμινίου→Στριβή και κοπή τελικού προϊόντος

 

Μηχανή σφράγισης συσκευασίας με φουσκάλες πλήρως αυτόματη 220V 50Hz 0Μηχανή σφράγισης συσκευασίας με φουσκάλες πλήρως αυτόματη 220V 50Hz 1Μηχανή σφράγισης συσκευασίας με φουσκάλες πλήρως αυτόματη 220V 50Hz 2

 

 

Η αρχή λειτουργίας μιας επίπεδης μηχανής συσκευασίας φουσκωτού περιτύλιγματος αλουμινίου-πλαστικού είναι η ακόλουθη:

 

1Το φάρμακο τοποθετείται στο υλικό συσκευασίας, όπως οι πλαστικές φυσαλίδες.

2Το υλικό συσκευασίας μεταφέρεται στην περιοχή θερμικής σφράγισης.

3"Το υλικό σύνθεσης από φύλλο αλουμινίου ξετυλίγεται από τον τροχό και καλύπτεται από την πλαστική φυσαλίδα.

4Το φύλλο αλουμινίου και η πλαστική φυσαλίδα εισέρχονται στην περιοχή θερμικής σφράγισης, όπου θερμαίνονται και εφαρμόζεται πίεση για να σφραγίσουν τα δύο υλικά μαζί.

5Το τελικό υλικό συσκευασίας μεταφέρεται από την περιοχή θερμικής σφράγισης στην περιοχή ψύξης.

6"Το υλικό συσκευασίας ψύχεται και στερεώνεται για να σχηματιστεί μια σφραγισμένη συσκευασία.

7Το τελικό υλικό συσκευασίας αποστέλλεται στο επόμενο στάδιο παραγωγής ή στο κουτί συλλογής.

 

Όλη η διαδικασία μπορεί να ελεγχθεί από ένα μηχανογραφημένο σύστημα αυτοματοποίησης για να εξασφαλιστεί αποτελεσματική παραγωγή και σταθερή ποιότητα συσκευασίας.Το επίπεδο αλουμινίου-πλαστικού συσκευασία συσκευασίας φυσαλίδας περιτύλιξης μηχανή χρησιμοποιείται συνήθως για την παραγωγή ενιαίας συσκευασίας φαρμάκων με υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής, αλλά απαιτεί αντικατάσταση μούχλας για συσκευασίες πολλαπλών προδιαγραφών.

 

 

Τα σενάρια εφαρμογής μιας μηχανής επίπεδης συσκευασίας είναι τα ακόλουθα:

 

1Φαρμακευτική βιομηχανία: Μια επίπεδη μηχανή συσκευασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή συσκευασίας φαρμάκων, όπως δισκία, κάψουλες και σκόνες.

2Βιομηχανία τροφίμων: Μια επίπεδη συσκευαζόμενη μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή συσκευασιών τροφίμων, όπως σοκολάτα, γλυκά, μπισκότα, καφέ κλπ.

3Βιομηχανία καλλυντικών: Μια επίπεδη μηχανή συσκευασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή καλλυντικών συσκευασιών, όπως κρέμες, σαμπουάν, αρώματα, κραγιόν κλπ.

4Άλλες βιομηχανίες: Μια επίπεδη συσκευαζόμενη μηχανή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή συσκευασιών για άλλους τύπους προϊόντων, όπως ηλεκτρονικά προϊόντα, ιατρικός εξοπλισμός, εξαρτήματα υλικού κλπ.

 

Η μηχανή επίπεδης συσκευασίας μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες προδιαγραφές συσκευασίας και να επιλεγούν διαφορετικά καλούπια και υλικά συσκευασίας σύμφωνα με τις ανάγκες του προϊόντος.Έχει υψηλή παραγωγική απόδοση και σταθερή ποιότητα συσκευασίας, και χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες βιομηχανικές διαδικασίες παραγωγής και κατασκευής.

 

Μηχανή σφράγισης συσκευασίας με φουσκάλες πλήρως αυτόματη 220V 50Hz 3Μηχανή σφράγισης συσκευασίας με φουσκάλες πλήρως αυτόματη 220V 50Hz 4Μηχανή σφράγισης συσκευασίας με φουσκάλες πλήρως αυτόματη 220V 50Hz 5Μηχανή σφράγισης συσκευασίας με φουσκάλες πλήρως αυτόματη 220V 50Hz 6Μηχανή σφράγισης συσκευασίας με φουσκάλες πλήρως αυτόματη 220V 50Hz 7

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Μηχανή σφράγισης συσκευασίας με φουσκάλες πλήρως αυτόματη 220V 50Hz θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.