• Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα
Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα

Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Shenzhen, Κίνα
Μάρκα: LEIYUE
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Dpp-150

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: USD11000/unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κουτί
Χρόνος παράδοσης: 20-25 εργάσιμες μέρες
Όροι πληρωμής: Τ/Τ
Δυνατότητα προσφοράς: 20 μονάδες το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Μέγιστες περιοχές διαμόρφωσης και βάθος: 140*110*14mm ποιότητα υλικού: 304 από ανοξείδωτο χάλυβα
Ηλεκτρική τροφοδοσία: 380V/50Hz 3,8KW Διάμετροι μηχανής: 2500×800×1780mm (L×W×H)
Καθαρό βάρος: 890KG
Υψηλό φως:

Μηχανή συσκευασίας φουσκάλων PVC

,

Μηχανή συσκευασίας φρούτων αλουμινίου PVC με φουσκάλες

,

Συσκευές συσκευασίας κυψελών σύριγγας

Περιγραφή προϊόντων

Σύριγγα Alum PVC συσκευαστή φουσκάλων

 

Εξηγήστε τα πλεονεκτήματα της συσκευασίας κυψελών για σύριγγες.

 

Τα ακόλουθα είναι τα πλεονεκτήματα της συσκευασίας κυψελών:

 

1.Προσφέρει καλή προστασία: Η συσκευασία με φυσαλίδες μπορεί να παρέχει την απαραίτητη προστασία για τις σύριγγες, αποτρέποντάς τις από τη βλάβη ή την παραμόρφωση κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση.

2Βελτιώνει την υγιεινή: Η συσκευασία με φουσκάλες μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την επαφή των σύριγγων με το εξωτερικό περιβάλλον, βελτιώνοντας έτσι την υγιεινή των σύριγγων.

3.Εύκολη στη χρήση: Η συσκευασία με φουσκάλες καθιστά τις σύριγγες εύκολες στη χρήση, καθώς είναι συνήθως συσκευασμένες σε μία συσκευασία και είναι εύκολο να ανοίξουν και να χειριστούν.

4Βελτιώνει την εικόνα του προϊόντος: Η χρήση συσκευασίας με φουσκάλες μπορεί να βελτιώσει την εικόνα και την αξία του προϊόντος, κάνοντάς το να φαίνεται πιο επαγγελματικό και υψηλού επιπέδου.

5.Μεγαλώνει τη διάρκεια ζωής: Η συσκευασία με φουσκάλες μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των σύριγγων εμποδίζοντάς τις να έρθουν σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο βλάβης.

 

Συνολικά, η συσκευασία με φουσκάλες για σύριγγες έχει πολλά πλεονεκτήματα, παρέχει καλή προστασία, βελτιώνει την υγιεινή, είναι βολική στη χρήση, βελτιώνει την εικόνα του προϊόντος και παρατείνει τη διάρκεια ζωής.

 

 

Τεχνικές προδιαγραφές:

 

Σχήμα DPP-150
Συχνότητα κοπής 10-30 φορές/min
Δυναμικότητα 1000-2000 πλάκες/ώρα
Μέγιστες περιοχές διαμόρφωσης και βάθος 140*110*14mm
Πίεση αέρα 0.4-0.6MPa
Ηλεκτρική τροφοδοσία 380V/50Hz 3,8KW
Κύρια ισχύς κινητήρα 1.5KW
Σκληρά κομμάτια από PVC (εύρος) 155* (δυναμικότητα) 0,25-0,5 mm
Φόρμα αλουμινίου PTP (εύρος) 155* (δυναμικότητα) 0,025-0,05 mm
Χάρτινα για διάλυση (εύρος) 155*50-100g
Ψύξη μούχλας νερό βρύσης ή νερό ανακύκλωσης
Διάμετροι μηχανής 2315*635*1405 χιλιοστά
Καθαρό βάρος 820 κιλά

 

Σύριγγα Alum PVC συσκευαστή φουσκάλων Η ροή εργασίας:

 

Θέρμανση του υλικού PVC→Φόλτζαρισμός από PVC→Αυτόματη τροφοδοσία κάψουλας→Θερμική σφράγιση χαρτιάς αλουμινίου→Στριβή και κοπή τελικού προϊόντος

 

Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα 0Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα 1Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα 2Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα 3

 

 

Τα σενάρια εφαρμογής μιας μηχανής επίπεδης συσκευασίας είναι τα ακόλουθα:

 

1Φαρμακευτική βιομηχανία: Μια επίπεδη μηχανή συσκευασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή συσκευασίας φαρμάκων, όπως δισκία, κάψουλες και σκόνες.

2Βιομηχανία τροφίμων: Μια επίπεδη συσκευαζόμενη μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή συσκευασιών τροφίμων, όπως σοκολάτα, γλυκά, μπισκότα, καφέ κλπ.

3Βιομηχανία καλλυντικών: Μια επίπεδη μηχανή συσκευασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή καλλυντικών συσκευασιών, όπως κρέμες, σαμπουάν, αρώματα, κραγιόν κλπ.

4Άλλες βιομηχανίες: Μια επίπεδη συσκευαζόμενη μηχανή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή συσκευασιών για άλλους τύπους προϊόντων, όπως ηλεκτρονικά προϊόντα, ιατρικός εξοπλισμός, εξαρτήματα υλικού κλπ.

 

Η μηχανή επίπεδης συσκευασίας μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες προδιαγραφές συσκευασίας και να επιλεγούν διαφορετικά καλούπια και υλικά συσκευασίας σύμφωνα με τις ανάγκες του προϊόντος.Έχει υψηλή παραγωγική απόδοση και σταθερή ποιότητα συσκευασίας, και χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες βιομηχανικές διαδικασίες παραγωγής και κατασκευής.

 

Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα 4Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα 5Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα 6Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα 7Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα 8

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Σύριγγα Αλουμινίου PVC Συσκευή συσκευασίας για ξηρά φρούτα θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.