Κίνα φουσκάλα αυτόματη μηχανή συσκευασίας κατασκευαστής

CO. ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ HUALE, ΕΠΕ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΨΗΛΗ - ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ & ΠΑΡΟΧΗ ΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ! 

ειδήσεις

December 20, 2019

Bitpass: Το σύστημα ελέγχου της μικρής μηχανής συσκευασίας φουσκαλών

Εφαρμογή προϊόντων:

Μια μικρή μηχανή συσκευασίας φουσκαλών σχεδιάζεται και κατασκευάζεται για το μικρό φαρμακευτικό εργοστάσιο, τα εργοστάσια προϊόντων υγείας, το εργοστάσιο τροφίμων, το δωμάτιο προετοιμασιών νοσοκομείων, κ.λπ. Χρησιμοποιείται κυρίως για τις κάψες συσκευασίας, τις ταμπλέτες, τα χάπια, τα suppositories, τις ταμπλέτες γάλακτος, την καραμέλα, το υλικό, και άλλα στερεά φάρμακα και τρόφιμα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

Η μικρή μηχανή συσκευασίας φουσκαλών δεν χάνει τις φουσκάλες όταν διακόπτεται και αρχίζει, ώστε να αποφευχθούν τα απόβλητα των υλικών συσκευασίας. Η πλήρωση της θερμικής απαλοιφής αριθμών πινακίδας αυτοκινήτου batch εκτύπωσης σφραγίδων φουσκαλών μπορεί να είναι μια συνεχής λειτουργία. Στον έλεγχο μηχανών, η σερβο, μετατροπή συχνότητας, και η ηλεκτρομηχανική Opto πνευματική ενσωματωμένη τεχνολογία αυτόματου ελέγχου υιοθετούνται, και οι οπτικές τεχνικές επιθεώρησης χρησιμοποιούνται. Το καινοτόμο σχέδιο πραγματοποιείται στην ακριβή συμφωνία με τις απαιτήσεις των προτύπων της κκπ.

 

Κύριες τεχνικές παράμετροι του εξοπλισμού DPP-250c:

Ικανότητα παραγωγής: 50-100 πιάτα/λ.

Συχνότητα χρέωσης: 15-35 κτυπήματα/λεπτό

Μέγιστο που διαμορφώνει την περιοχή: 110 X 240mm

Σειρά ταξιδιού: 60 ~ 120mm

Προδιαγραφή πιάτων: 57 X 80mm

Δύναμη κύριων μηχανών: 1.5kw

 

Σύνθεση ηλεκτρικών συστημάτων:

 

Όνομα Πρότυπο Συνοπτική τεχνική περιγραφή
PLC της Panasonic Fpxh-C60T Κύριος έλεγχος
Afpx-A21 Αναλογική σύνδεση Ι/0
Σερβο οδηγός της Panasonic MCDKT3520 750W
Σερβο μηχανή της Panasonic MSMJ082G1U 750W
Σύστημα εικόνας της Panasonic PV200 Στοιχείο ανίχνευσης
Μετατροπέας συχνότητας ACS510-01-04A1 1.5KW
Αισθητήρας οπτικών ινών της Panasonic Fd-31 Απόσταση 0 ~ 125mm ανίχνευσης
Ενισχυτής ινών της Panasonic Fx-501 Αντιστοιχημένος τον αισθητήρα οπτικής ίνας
Οθόνη αφής TP6070 7 ίντσες

 

 

Κύρια δομή:

Ο ακόλουθος είναι ένα παράδειγμα μιας επίπεδης μηχανής συσκευασίας φουσκαλών τύπων DPP-250c μικρής. Ο κύριος μηχανισμός αυτής της μηχανής είναι ο μηχανισμός θέρμανσης, που διαμορφώνει το μηχανισμό, που συγκολλά το μηχανισμό, το μηχανισμό εγκοπών, και punching τη δομή με θερμότητα. Η αρχή εργασίας αυτής της μηχανής είναι η ακόλουθη:

 

Αρχή εργασίας του μηχανικού μέρους:

 

Σε αυτό το σύστημα, η μηχανή μεταβλητός-συχνότητας διορθώνεται από τον πλανητικό τύπο τριβής την βήμα-λιγότερη αλλαγή ταχύτητας του περιστρεφόμενου βραχίονα και οδηγείται από τη μηχανική αλυσίδα μετάδοσης για να πραγματοποιήσει τη μετακίνηση ολόκληρης της μηχανής, φουσκάλα που διαμορφώνει, αριθμός batch θερμοκόλλησης και εκτύπωσης, συμπίεση και λυσσασμένη γραμμή, έλξη πιάτων, punching, και διαμόρφωση, κ.λπ. σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

 

1.1 διαμόρφωση φουσκαλών

Το ξεκίνημα η θέρμανση, τα ανώτερα και χαμηλότερα πιάτα θέρμανσης είναι κλειστό, τα πλαστικά φύλλα PVC προθερμαίνονται μεταξύ των ανώτερων και χαμηλότερων πιάτων θέρμανσης, και εισάγουν έπειτα τον κύβο διαμόρφωσης φουσκαλών στο πλαίσιο της δράσης της έλξης μετά από να προθερμάνουν. Ο ανώτερος κύβος διαμόρφωσης καθορίζεται, οι διαμορφώνοντας χαμηλότερες άνοδοι κύβων στο ανώτερο όριο στο πλαίσιο της δράσης του μηχανικού εκκέντρου και συμπιέσεις το πλαστικό φύλλο PVC. Αυτή τη στιγμή, την αεροβαλβίδα ανοίγουν, ο συμπιεσμένος αέρας που διαμορφώνει τον ανώτερο κύβο που περνά μέσω της πίεσης φίλτρων που μειώνει τη βαλβίδα εισάγει την κοιλότητα κύβων διαμόρφωσης χαμηλότερη, και το πλαστικό φύλλο PVC πιέζεται θετικά.

 

1.2 χρέωση

Μετά από το PVC το πλαστικό φύλλο διαμορφώνεται στη συγκεκριμένη μορφή SD, ο τροφοδότης θα στείλει τα συσκευασμένα στοιχεία στη φουσκάλα.

 

1.3 συγκολλήστε με θερμότητα

Το γεμισμένο φύλλο αλουμινίου φύλλων και αργιλίου PVC πλαστικό εισάγεται στη συγκολλώντας με θερμότητα φόρμα και την επίπεδη σφραγίζοντας πλατφόρμα, και ο αριθμός batch παραγωγής ή άλλα σημάδια είναι χαρακτηρισμένος συγχρόνως.

 

1.4 εγκοπή

Μετά από την καυτή σφράγιση, το σύνθετο φύλλων αλουμινίου αργιλίου PVC ή φύλλων αλουμινίου αργιλίου εισάγεται στον κύβο εγκοπών για να πιέσει τη λυσσασμένη γραμμή (καμία ανάγκη να πιεστεί το πιάτο, καμία ανάγκη να εγκατασταθεί ο φραγμός κύβων εγκοπών)

 

1.5 απαλοιφή

Ο χειριστής θα στείλει την ένωση μετά από να συγκολλήσει με θερμότητα και την εγκοπή στον κύβο απαλοιφής. Μετά από την απαλοιφή, το ολοκληρωμένο προϊόν είναι χωρισμένο από τα απόβλητα, και το ολοκληρωμένο προϊόν είναι παραγωγή αυτόματα.

 

Οι ανωτέρω διαδικασίες πραγματοποιούνται συγχρόνως με τη χρησιμοποίηση μιας μηχανής μετατροπής συχνότητας και μιας ενδιάμεσης συνδέοντας ράβδου.

 

Ηλεκτρικός έλεγχος

1.1 μέρος έλξης

Μέσω του κτυπήματος εργασίας του εκκέντρου στο διαμορφώνοντας μέρος και το συγκολλώντας με θερμότητα μέρος της φουσκάλας, μπορούμε να υπολογίσουμε το χρόνο της κίνησης ώθησης, της μακρινής κίνησης υπολοίπου, της επιστροφής κίνησης, και της κοντινής κίνησης υπολοίπου.

 

Κατά διαμόρφωση, όταν είναι το έκκεντρο του συγκολλώντας με θερμότητα μέρους στο ωθώντας κράτος κινήσεων, σταθερό μηχανικό τη χέρι σφιγκτηρών αέρα απελευθερώνεται, το δυναμικό μηχανικό χέρι σφιγκτηρών αέρα στερεώνεται, και το μέταλλο φύλλων PVC τραβιέται προς τα εμπρός.

 

Όταν το έκκεντρο είναι στη μακρινή θέση υπολοίπου και ολόκληρη η μηχανή είναι στο εργαζόμενο κράτος, το σταθερό μηχανικό χέρι σφιγκτηρών αέρα στερεώνεται, το πνευματικό χέρι σφιγκτηρών είναι χαλαρό, και όλα τα λειτουργώντας μέρη αρχίζουν να λειτουργούν, συμπεριλαμβανομένης της προθέρμανσης, τη διαμόρφωση φουσκαλών και την ολοκλήρωση της θερμοκόλλησης.

 

Όταν το έκκεντρο είναι σε αντάλλαγμα κίνηση, το σταθερό μηχανικό χέρι σφιγκτηρών αέρα στερεώνεται, και το δυναμικό μηχανικό χέρι σφιγκτηρών αέρα επαναρυθμίζεται στο πλαίσιο της δράσης της δύναμης άνοιξη.

 

Όταν το έκκεντρο είναι στην κοντινή στηργμένος θέση, το σταθερό μηχανικό χέρι σφιγκτηρών αέρα απελευθερώνεται, και το δυναμικό μηχανικό χέρι σφιγκτηρών αέρα στερεώνεται για να τραβήξει το φύλλο PVC προς τα εμπρός.

 

Αυτό το μέρος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τη σερβο μηχανή ως δύναμη έλξης.

 

1.2 μέρος απαλοιφής αποβλήτων

Δεδομένου ότι μια συσκευή ανίχνευσης αποβλήτων εγκαθίσταται μεταξύ του διαμορφώνοντας μέρους της κάλυψης αφρού στη μέση της περίπτωσης και το συγκολλώντας με θερμότητα μέρος, όταν διαπιστώνει ο μηχανισμός ανίχνευσης ότι υπάρχει ένα ελεύθερο χάπι, θα στείλει αμέσως ένα ηλεκτρικό σήμα στον ελεγκτή PLC, και έπειτα ο ελεγκτής PLC θα στείλει μια εντολή για να ελέγξει τη μετακίνηση του κυλίνδρου στο μέρος απαλοιφής, το οποίο είναι να ανοιχτεί η βαλβίδα απαλοιφής και να ριχτούν τα απόβλητα στη συσκευή ανακύκλωσης αποβλήτων.

 

1.3 εξεταστική οργάνωση

Στο στάδιο της χρέωσης, μπορεί να υπάρξει το φαινόμενο ότι τα μόρια δεν γεμίζουν στη φουσκάλα, έτσι πρέπει να προσθέσουμε το μηχανισμό ανίχνευσης. Ο μηχανισμός ανίχνευσης μπορεί να είναι βιομηχανικός αισθητήρας συστημάτων ή οπτικής ίνας εικόνας.

 

Το βιομηχανικό σύστημα εικόνας περιλαμβάνει τη κάμερα, φωτισμός, λογισμικό επεξεργασίας εικόνας, το οποίο μπορεί να συλλάβει εάν το πιάτο φαρμάκων σιταριών γενικά εγκαθίσταται, και εάν υπάρχει οποιοσδήποτε να λείψει, στέλνει το σήμα στον ελεγκτή PLC.

 

Ένας αισθητήρας οπτικής ίνας είναι ένα είδος μεθόδου ανίχνευσης αιφνιδιαστικού ελέγχου. Ένας αισθητήρας οπτικής ίνας μπορεί μόνο να ανιχνεύσει εάν υπάρχουν μόρια σε μια φουσκάλα. Η μέθοδος ανίχνευσής της είναι να ανιχνεύσει το ύψος της φουσκάλας όταν ανιχνεύει ο έλεγχος το ύψος της φουσκάλας. Όταν δεν υπάρχει κανένα μόριο στη φουσκάλα, το ύψος ανίχνευσης θα είναι υψηλότερο από το καθορισμένο ύψος όταν υπάρχουν μόρια. Χρησιμοποιήστε την ανωτέρω μέθοδο στον απροσδόκητο έλεγχο εάν τα μόρια γεμίζουν.

 

1.4 απαλλαγή του μηχανισμού

Η ρόδα απαλλαγής είναι ένας παθητικός μηχανισμός, που εξοπλίζεται συνήθως με μια συσκευή φρένων τριβής που μπορεί να ρυθμίσει την τριβή, ώστε να ελεγχθούν η ταχύτητα και η ένταση της ρόδας απαλλαγής και να διατηρηθεί μια σταθερή παραγωγή. Ο μηχανισμός απαλλαγής έχει μια ρόδα απομονωτών, η οποία συνδέεται με ένα ελατήριο και μπορεί να ταλαντευθεί μπρος-πίσω. Ο σκοπός είναι να απορροφηθεί η ένταση της απαλλαγής, να κρατηθεί το υλικό σε επαφή με κάθε κύλινδρο και να αποτραπεί το υλικό από το σπάσιμο.

 

1.5 λήψη του μηχανισμού

Ο υλικός λαμβάνων μηχανισμός είναι ενεργός και χρησιμοποιεί μια σερβο μηχανή. Υπάρχει ένας μηχανισμός απομονωτών μπροστά από το λαμβάνοντα μηχανισμό. Όταν ο μηχανισμός απομονωτών φθάνει σε μια ορισμένη ικανότητα, αφήστε τη λαμβάνουσα μηχανή να περιστραφεί, και να χρησιμοποιήσει αυτήν την βαθμιαία μέθοδο για να λάβει τα υλικά.

Στοιχεία επικοινωνίας